Yummy Friends

Saturday, November 20, 2010

Makan Nasi Lemak Di Airport Kuching....Yummy!!

Percutian 3 hari 4 malam di bumi Kuching, memang best. Banyak kenangan di kumpul bsama member lama dan si dia..hehe. Sepanjang di Kuching memang sibuk pergi shopping je kejenye. Tak pun p makan je. Sebab tu bila balik dr cuti, berat badan pun naik. Tak pelah, yg penting serononk.


Semasa menunggu penerbangan balik ke Bintulu pagi Isnin awal bulan ni, saya bkesempatan sarapan pagi di airport Kuching. Makan nasi lemak dengan teh tarik. Rasanye bolehlah tahan.







Habis juga nasi lemak ni saya makan, lapar katakan. Tapi member saya tak habis makan pun. Maybe keberatan nak lepaskan saya balik ke tempat asal...hehe. Apa2 pun kalau ada kesempatan lagi, saya akan datang Kuching lagi bercuti.

4 comments:

♥ cik mija ♥ said...

saya pu bru balik dr kuching.srwk.eheks

Admin said...

iye ke...cuti2 msia yek

misSbLurRy said...

ns lemak tue kaler biru or reflect cahaya?

Admin said...

tklah kaler biru...reflect cahaya je tu..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."