Yummy Friends

Tuesday, December 14, 2010

Hidup Sihat: New Holistic Health Cookware Set

Bulan lepas, ada satu badan swasta memberi penerangan mengenai kesihatan dan pentingnya nutrisi dalam kehidupan kita setiap hari.
Banyak juga info2 menarik mereka sampaikan.
Termasuk memperkenalkan periuk kesihatan ini.
Ia semacam AMC juga tapi maybe lebih bagus dari itu.
Jika anda menggunakan periuk kesihatan ni, anda tak payah guna minyak banyak sangat.
Itu yang diterangkan kepada kami hari tu.
Apa pun saya belum try lagi periuk ni...tunggu balik rumah sendiri..hehehe.





Semua buku tu memaparkan tentang nutrisi, jenis2 makanan yang baik untuk kesihatan.
Dan juga ada resepi yang boleh kita try di rumah.

2 comments:

nuwairani ismail said...

saya dah masak macam2 guna periuk ni. Boleh tengok di blog saya...

http://nuwairaniismail.blogspot.com/

Nurayuni MohdArshad said...

sis nak tanye berapa harga periuk ni sekarang dan dapat berapa item????macam mane nak contx dorang???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."