Yummy Friends

Saturday, January 29, 2011

1 Hari 1 Resipi.....Yeppie Dapat Juga Beli Buku Ni :)

Semalam saya dengan amoi cina jalan2 shopping tahun baru cina di Parkcity Mall. Lepas puas mencari baju idaman. Singgahlah di kedai buku 'Popular'. 


Ronda2 di Popular, tengok2 buku mana yang berkenan. Tiba2 mata terpandang buku ni: 1 Hari 1 Resipi.

 

Terus beli. Hari tu ada ternampak di dalam majalah PopClub. Terus terpikat sebab tu beli. Lagipun baru ada di Popular. Kandungan resipi dalam buku ni ada 365 resipi dari Chef Hanieliza.




Fuh...sedap2 resipi di dalamnya. Cara masakannya pun simple je. Sebelum ni pernah dengar nama Hanieliza tapi tak tahu pula dia chef..hehe. Inilah rupa Chef Hanieliza tu...sila tengok picture bawah:



Memang best gila buku resipi dia ni. Saya mesti cuba setiap resipi beliau. Simple dan senang, serta gerenti jadi punya. So, bagi peminat masak2 yang suka kumpul buku resipi and mencuba resipi yang best2 tapi simple. Dapatkan buku 1 Hari 1 Resipi di Popular sekarang. Harganya RM39.90 je. Tak rugi pun. 
 


Kalau beli di musim CNY ni, akan dapay paket angpow yang cute2 gitu. Suka tengok....saya ambil 2 keping, selebihnya saya bagi amoi cina. Oklah...selamat menjamu selera.

6 comments:

mr_mrs mikko said...

mcm best ja buku ni.
apa lg aku yg owez blur mo masak apa..

kalo ada bku mcm ni,
ada gak idea kan

Admin said...

mmg best..bmcm jenis mskan dlm tu...semuanye simple je..bahan2 yg digunakan tklan byk sgt...sng cari..belilah...

ayin~weeweet said...

heit.kite pun ada beli buku yang sama tau :P

Admin said...

iye ke..bestkan buku tu...

hanieliza's cooking said...

Salam mesra dari kakliza...
terimakasih kerana sudi membeli buku kakliza..
Selamat mencuba masak dan semoga berjaya....

Admin said...

wslm kak...tq singgah blog saya...mmg best buku akak tu..suka sgt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."