Yummy Friends

Tuesday, January 11, 2011

KFC Snack Box - Cheezy Volcano....Sedap Ke??



Siapa dah try KFC Snack Box baru ni, angkat tangan? Pasti saya...hehehe. Dah makan hari sabtu lepas. Nampak sedap, so orderlah. Nak rasa. Emmm...bolehlah tahan juga rasanya. Apa komen anda pula...ok tak? Ada rasa cheezy? Ada macam volcano tak? 


Apa pun....aku kurang minatlah dengan KFC Snack Box ni tapi habis juga makan...hahaha. Dah peminat KFC katakan...:)


 Cheezy Volcano yang sedap..hehehe.
Masa saya gigit Cheezy Volcano ni tiba2 je terpancut keluar cheezy dari bahagian bawahnya.
Nasib tak kena baju bf masa tu...malunyeee.


Apa nama burger ni ye...lupa dah.
Yang ni bf saya order...dia memang suka makan burger ni.
Hari tu nak pesan burger KFC Cheezy Zinger Crunch tapi promosi dah habis.
So..order ini jelah.


Nak order ayam juga...2 ketul untuk dia, 2 ketul untuk saya.
Dengan nasi sekali sebab tengahari tak makan nasi.
Sedap...sampai menjilat jari...hehehe.

2 comments:

Mknace said...

:) :) :) terbaeekkk!!!!

Admin said...

yup..tbaik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."